Meer resultaten voor pomeriaan pups te koop

pomeriaan pups te koop
Pomeriaan Dierenhof Debrabandere.
U kunt ons telefonisch contacteren tot 21u op het nummer: GSM: 32 0497 38 02 11. Thuislevering Mogelijk W-VL. Onze puppies krijgen kwaliteitsvoeding van: Pomeriaan. LAND VAN HERKOMST: Duitsland. De Dwergkeeshond of Toy German Spitz, Zwergspitz heeft een schofthoogte van niet meer dan 22 cm.
Pomeriaan puppies te koop, Belgische Pomeriaantjes Pomeranian fokker Woefkesranch Belgie.
Mails van onze klanten met pomeriaan pups. Foto's' en video's' van onze vorige nestjes. Accessoires voor uw pomeriaan. Vragenlijst vóór de aanschaf van een pup. Beschrijving van de pomeriaan. De pomeriaan is een uiterst kleine gezelschapshond, pluizige hond met wigvormige hoofd en gerichte rechte oren. Hun gezichten kan je met die van een vos vergelijken; anderen hebben babyachtig gezicht. Allen hebben ze heldere, donkere, amandelvormige ogen met een intelligente uitdrukking. De neus is of donker of de kleur van zijn vacht. De tanden zouden in een schaarbeet moeten samenkomen. De vacht van de pomeriaan is lang en recht van het lichaam afstaand. Ze hebben kort en dikt onderhaar. De vacht op het hoofd is kort en dicht. De hals en schouders moeten bedekt zijn met een dichte kraag. De pomeriaan heeft een pluimige staart. Om het even welke stevige kleur van vacht wordt toegestaan, maar het meest voorkomend is rood, oranje, wit of room, blauw, bruin of zwart. Soms is de vacht parti-gekleurd wit met gekleurde noteringen, zwarte tan of oranje. Karakter en temperament van de pomeriaan. De pomeriaan is een levendige kleine hond. Intelligent, enthousiast om iets te leren, zeer loyaal aan zijn baasje en familie.
Dwergkees-Pomeriaan-Hoeve Hoogland.
De Keeshond of Pomeriaan heeft een vrij korte rug en een steile achterhand. De buik is licht opgetrokken. De kop is wigvormig en de ogen zijn ovaal. De hoog aangezette staande oren zijn vrij klein en de staart is gekruld over de rug. Beschikbare Dwergkees-Pomeriaan puppies. Regelmatig hebben we nieuwe dwergkees-pomeriaan nestjes te koop.
Pomeranian pups, Pomeriaan pups, Belgische fokker Te koop Tweedehands.nl.
Nog 3 van de 4 super lieve mini-kees pups te koop! Het zijn allemaal reuen en zijn nu ongv 8/9 weken oud dus mogen weg naar een fijn een nie. 8 juli 2018 1603: Westerhoven. Pomeranian puppies, mini Dwergkeesjes, Belgisch fokker. op zoek naar een super klein keesje? Bezoek onze Pomeranian fokkerij. Wij bieden super kleine Pomeriaantjes aan, verschille. 26 april 2018 1413: Tilburg. Super schattige dwergkeesjes pomeriaan pups.
Pomeriaan pups Honden 2dehands.be.
Wij hebben een mooi nest keeshond/ pomeriaan pups Er zijn nog reutjes en teefjes beschikbaar Goed gesocialiseerd, gewend aan andere honden en. 20 augustus 2018 1653: Hoogstraten Meerle. Pomeriaan pups te koop van eigen fok. Beide ouders zijn aanwezig. Onze uitzonderlijk mooie pomeriaan dekreu staat ook ter beschikking om ander.
Keeshond Honden 2dehands.be.
Wij hebben een mooi nest keeshond/ pomeriaan pups Er zijn nog reutjes en teefjes beschikbaar Goed gesocialiseerd, gewend aan andere honden en. 20 augustus 2018 1653: Hoogstraten Meerle. Pomeriaan pups te koop van eigen fok. Beide ouders zijn aanwezig. Onze uitzonderlijk mooie pomeriaan dekreu staat ook ter beschikking om ander.
2.500 Honden en Pups te Koop of Gratis Afhalen! Tweedehands.net.
ze zijn om de twee weken ontwormd met drontal puppy wormer, dierenarts gecont. Particulier Overige honden Met stamboom. Chihuahua pups te koop. Voor twee chihuahua pups ben ik nog op zoek naar een gouden mandje. ze worden meermaals ontwormd, gechipt en geë.
Pomeriaantjes Acantus Rashondenfokkerij Oudenburg.
Pups te koop. Wie zijn we? Onze eigen rashonden. Biewer Yorkshire mini. Amerikaanse Cocker Spaniel. Cavalier king Charles. Engelse Cocker Spaniel. honden van klanten. Brits Korthaar kittens. Zoekt U een Pomeriaantje? Of in de Toekomst? klik hier of stuur ons een mailtje dan komt U op onze wachtlijst. De Pomeriaan is de kleinste soort van de Dwergkeeshond.
POMERIAAN PUPS TE KOOP, Pomeriaan Pups, Te koop, Pomeriaantjes Pups, Pomeriaan Pups Te Koop.
Bekijk meer fotos van onze pomeriaan pups te koop hier. Bekijk onze video van de pomeriaan pups reutjes en teefjes nu te koop hier. Lees en bekijk hier de foto's' en mailtjes van klanten die reeds een pomeriaan pupje kochten bij ons.
Wie is specialist in Dwergkees pups te koop? DogCatandCo.
Kittens te koop. Dog Cat and Co Pups te koop Dwergkees Pomeriaan pups te koop. Dwergkees Pomeriaan pups te koop. Beschikbaarheid Onze pups Rasinformatie Contact. Beschikbaarheid Dwergkees Pomeriaan. Dwergkees pups te koop in onze kennel.: Belgische origine wordt aangegeven met een B, import met een I.

Contacteer ons