Resultaten voor gewicht chihuahua

gewicht chihuahua
gewicht van chihuahuapup Dierenforum.
Klik om te vergroten. Euh, dat is dan geen Chihuahua meer! Dat is zoals een Duitse" Dog" die 30 cm schofthoogte meet 9 Lotje2, 7 aug 2007. 18 apr 2003 Berichten.: 558 Leuk Bevonden.: Bij mijn weten staat in de rasstandaard een gewicht tussen de 05, en 3 kg, waarbij een gewicht tussen de 15, en 25, kg de voorkeur heeft en honden die meer dan 3 kg wegen gediskwalificeerd worden.
Chihuahua Rassen Honden Hondenrassen.
Een Chihuahua van 5 Kilo was in Mexico heel gewoon, en dit was een oersterke hond die geweldig kon rennen en springen. In de loop van de tijd proberen mensen deze hond steeds kleiner te fokken wat beslist problemen heeft opgeleverd. Liefst niet te hoog op de poten en even hoog als lang gebouwd. Alle kleuren zijn toegestaan met uitzondering van Merle omdat deze genetische factor gezondheids problemen meebrengt. 15 tot 23 centimeter schofthoogte. 0.5 tot 3.5 kilo gewicht.
Alles wat je moet weten over de Chihuahua Doggo.nl.
Dit gaat echter alleen op als je de Chihuahua behandelt en verzorgt als een hond en niet als speelgoed of modeaccessoire. De Chihuahua dient bovendien gevoed te worden als een hond en niet verwend te worden met allerlei snacks en mensenvoedsel.
Gewicht From Capa's' Home Chihuahuakennel.
Heeft u al een Chihuahua dan kunt u hieronder zien hoe zwaar uw Chihuahua ongeveer zal gaan worden, weeg uw Chihuahua en kijk in de tabel bij zijn/haar leeftijd, of kijk direkt naar het geboortegewicht als u dat weet, dat blokje recht naar beneden, het roze getal onderaan is het gewicht wat hij/zij ongeveer zal gaan wegen.
De Chihuahua, het kleinste hondenras ter wereld! Dier en Natuur: Huisdieren.
Als een chihuahua wordt geboren weegt hij ongeveer 100 gram. Na een week of tien zal de pup ongeveer een kilo wegen. Als volwassen hond bereikt de chihuahua een gewicht van ongeveer 18, kg. De gemiddelde lengte van een chihuahua is 25 cm.
Gewicht Chihuahua Pup.
Hieronder tref je een groeitabel aan die je kunt gebruiken als hulpmiddel. Onthoudt wel dat er veel dingen zijn die invloed kunnen hebben op het gewicht van een chihuahua pup naar volwassen. Het gewicht van een chihuahua pup hangt van o.a.
gewicht chihuahua HondenForum.
Wat een onzin henk je kent het hele hondje niet. Weet niets van de ouders e.d. 2 kilo is een normaal gewicht bij een chihuahua. 25 september 2014 om 1123: wijzigen" quote" 0. Dino is 10 maanden en weegt 25, kilo.

Contacteer ons