Meer resultaten voor langharige chihuahua pups te koop

langharige chihuahua pups te koop
Chihuahua Honden Tweedehands.nl.
Super Mooie Chihuahua Pups! Mooie pups geboren 14 Maart en zijn morgen dus 7weken oud. Zijn ontwormt op 246, weken en ingeent en gechipt met vaccinatieboekje. gisteren 0021: Ferwerd Ferwerd. Overige categorie├źn in Honden. tweedehands.nl maakt gebruik van cookies. Bij gebruik van onze site ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Bekijk tweedehands.nl op.: Registreren en inloggen. Zoek in alle afdelingen. Gratis af te halen.
Chihuahua te koop Honden Koopjeskrant.be.
Chihuahua te koop 18 zoekertjes. Toon op kaart. Ik ben een epilepsie pati├źnt En zoek een gratis puppy. Chihuahua, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. 750 Gits Dierenshop Schellens Bvba. Chihuahua reu pups.
Vind chihuahua langharig in Honden Chihuahua's' en Gezelschapshonden op Marktplaats.nl.
Mooie langharige chihuahua pups mogen verhuizen. Wij hebben een nestje van 2 reutjes en 2 teefjes zwart teefje en blond teefje de andere 2 reutjes ze zijn 7 maart geboren beide ouders zijn hier aanwezig mama weegt 22kg, en papa 1800 gr de pups zijn door de dierenarts gezond verklaard en hun enting en chip en paspoortje gekregen, ze eten zelfstandig en. Ook iets te verkopen?
Mooie mini Chihuahua pups te koop Honden.
Chihuahua Pups prachtig pupjeteefje, heel klein, maar dapper.Mama chica is een kleine chihuahua.Papa Jojo is een korthaar chihuahua, met stamboom stamboompapieren te bezichtigen.Laatste foto is van Jojo.De pupjes zijn superlief van karakter, maar ze weet nu al heel. Chihuahua stamboom pups Chihuahua stamboom pups Chihuahua stamboom pups dat ik heb 3 prachtige puppies te koop, man en vrouw.
Chihuahua Langhaar Pups In Unieke Kleurtjes Te koop.
Betreft Chihuahua Langhaar Pups In Unieke Kleurtjes Te koop. Vul de veiligheidscode in. Alle velden zijn verplicht. Chihuahua Langhaar Pups In Unieke Kleurtjes Te koop. chihuahua lovers is een kleine erkende particulier hobby kennel met reeds meer dan 15 jaar ervaring.

Niet alle pups staan echter op onze website, het loont zeker de moeite eens langs te komen. Marie is een knappe meid met zeer mooi appelhoofdje en kort neusje. Ze heeft een enorm mooie dikke vacht. Marieke is geboren op 17/02/2017. Van klarakter is het een zeer speels lief meisje die weet wat ze. Belleke is een zeer mooi langhaar chihuahua teefje met een zeer mooi appelhoofdje en kort neusje.
2.500 Honden en Pups te Koop of Gratis Afhalen! Tweedehands.net.
Particulier Vrouwtje Overige rashonden minder dan 1 jaar Zonder stamboom. Te koop jack russel pup. Bij deze verkkop ik jack russel pups blauwe voor info bellen na 14 uur. Particulier Vrouwtje Jack Russell minder dan 1 jaar Zonder stamboom. 350, Schriek Belgi. WELSH SPRINGER SPANIEL Pups. Een paar lieve vrouwelijke welsh springer spaniel pups zoeken nog een leuke thuis. ze zijn geboren op 29/03/2018 en k. Particulier Vrouwtje Overige rashonden minder dan 1 jaar Met stamboom. Old english bulldog. Deze pup word 26 april 4 maand en moet weg omdat mijn ander hond hem niet wil accepteren. het is een lieve en speelse. Particulier Mannetje Bulldog minder dan 1 jaar Zonder stamboom. Bouvier gekruist met labrador. Nog 3 heel stevige mooie Amerikaanse Stafford pups te ve. Nog 3 heel mooie lieve fors gebouwde amerikaanse stafford pups over uit nestje2, teefjes1, reutje.geboren 19/03.mogen. 350, Maldegem kleit Belgi. Drie leuke sociale chihuahua pups zoeken gouden mandje.
Puppyplaats.nl Chihuahua langhaar pups aangeboden.
Deze lieve zachte knuffels zoeken over een tijdje een heel lief baasje Het zijn 4 raszuivere langharige chihuahua pups van 6 weken oud geboren 28 maart. 03 mei 2018. 3 mei 2018. Schitterend mooi, klein, raszuiver chihuahua teefje te koop.
Chihuahua pups karakter en achtergrond Chihuahua / Chiwawa.
Het haar van een langharige Chihuahua kan steil of licht golvend zijn. Zo zal een langharige Chihuahua vaak een forse kraag rondom de nek en langharige oren. Vooral in de winter hebben Chihuahuas een dikkere vacht en wanneer het warmer wordt zullen Chihuahuas uitharen. Maar door de populariteit van de beestjes komen ook nadelen. Zo worden Chihuahuas ongecontroleerd gefokt en zo ontstaan er op latere leeftijd ziektes en complicaties. Voor nieuwe eigenaren kan dat zeer vervelend zijn wanneer op latere leeftijd de hondjes ernstig ziek worden. Het is dan ook verstandig om bij een gecertificeerde fokker Chihuahua pups te kopen.
Chihuahua Rassen Honden Hondenrassen.
Let op dat kinderen voorzichtig met dit kleine hondje omgaan! Dit ras komt uit Mexico alwaar ze oorspronklijk groter waren dan de mini Chihuahua's' die nu te koop worden aangeboden. Een Chihuahua van 5 Kilo was in Mexico heel gewoon, en dit was een oersterke hond die geweldig kon rennen en springen.

Contacteer ons