Op zoek naar mini chihuahua?

mini chihuahua
Mini chihuahua Honden 2dehands.be.
mini chihuahua reutje langharig. hallo ik ben een mini chihuahua pupje 1 langharig black en tan reutje.wij zijn bij vertrek ingeent gechipt ontwormd.wij worden hier heel socia. 15 juni 2018 1308: Geel. chihuahua pups micro t.cup en mini raszuiver, super mooi.
Alles wat je moet weten over de Chihuahua Doggo.nl.
Dit gaat echter alleen op als je de Chihuahua behandelt en verzorgt als een hond en niet als speelgoed of modeaccessoire. De Chihuahua dient bovendien gevoed te worden als een hond en niet verwend te worden met allerlei snacks en mensenvoedsel.
Vind mini chihuahua in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Staat ter dekking mini choco huskey kleur chihuahua reutje hij is patella vrij gebit 6 x 6 weegt 1.9 Kg hij heet kio hij is super lief mooi kort v type gouden karakter dekt en bevrucht goed ps: mochten er geen pups komen dan is de dekking, de volgende loopsheid gratis niet te koop Not for sale.
Mooie mini Chihuahua pups te koop Honden.
chihuahua topkwaliteit in t.cup mini raszuiver zo mooie chihuahua pups kortharig en langharig t.cup en mini raszuiver, wij hebben pups langharig en kortharig en meerdere kleuren, eig. Chihuahua pups mooi klein blijvend voorzien van alle vaccinatiesontwormings, kuren microchip met registratie Europees paspoortschriftelijke, garantie puppy startbox.
Nederlandse Chihuahua Club Fokkers.
Chihuahua informatie deel 2. Chihuahua wat is dat voor een hond? Historie van de Chihuahua. Eerste opvang pup. Home Chihuahua fokkers. U vindt op deze pagina een overzicht van bij de NCC aangesloten Chihuahua fokkers, die ook adverteren in ons contactblad.
Mini chihuahua teefje Te koop in Jabbeke Tweedehands.nl.
Verwijder verfijnoptie Vergelijkbare advertenties. De advertentie met de titel Mini chihuahua teefje is helaas verwijderd. Dit prachtig langharig chihuahua teefje is op zoek naar een gouden mandje.zij is geboren op 30 januari 2018. Bij vertrek word zij gechipt inge├źnt en meerdere malen ontwormd en volledig gezond verklaard door de dierenartszij word huiselijk opgevoed samen met andere hondjes en is zindelijk in huis.
De verschillende types chihuahua Chihuahuauitjes.
De kleinste bekende chihuahua paste letterlijk in een theekopje. Onthoud goed, wanneer een fokker met deze term aankomt, vergeet dan niet dat een Teacup chihuahua niets anders is dan een te klein hondje, en dat er extra verzorging bij komt kijken.
Vind mini chihuahua in Honden Chihuahua's' en Gezelschapshonden op Marktplaats.nl.
micro t.cup mini chihuahua pups zeer mooie! Chihuahua pups micro t.cup mini zeer mooie raszuiver, supermooi. Wij hebben pups langharig en kortharig en meerdere kleuren, eigen kweek, moeder en vader zijn ook te bezichtigen.bij ons in huis leven in huiselijke kring.
Puppyplaats.nl Chihuahua pups aangeboden.
mooiste pomchi pups mini, pomeranian x chihuahua. SUPER MOOIE POMCHI PUPS MET ZEER DIKKE VACHT EN APARTE KLEUREN BRINDLE, ZWART WIT MAMA CHIHUAHUA PAPA POMERANIAN BIJ ONS IN HUIS GEBOREN ZIJN nu 8 weken oud en mogen gelijk verhuizen WORDEN VERKOCHT MET ENTING CHIP PASPOORT EN GEZONDHEIDSVERKLARING DIEREN.

Contacteer ons