Meer resultaten voor chihuahua karakter

chihuahua karakter
Chihuahua informatie deel 1 Nederlandse Chihuahua Club. Chihuahua informatie deel 1 Nederlandse Chihuahua Club.
Tijdens uw bezoek aan de fokker kan deze u ook al het nodige vertellen over het karakter en gedrag van de pups. Er worden op internet heel veel pups aangeboden als Chihuahua, maar alleen met een stamboom kunt u nagaan of dit waar is.
Chihuahua informatie deel 2 Nederlandse Chihuahua Club. Chihuahua informatie deel 2 Nederlandse Chihuahua Club.
Het is een sportieve hond met een behoorlijk jachtinstinct. Kortom: klein van formaat, maar met een groot karakter! De Chihuahua is afkomstig uit Mexico. Honden en dan vooral kleine honden waren erg belangrijk voor de voor de Tolteken en Azteken indianen.
Chihuahua Rassen Honden Hondenrassen.
Anno 2011 mogen beide nogwel in de fok gekruist worden. Dat de Chihuahua een gezelschapshond is is wel duidelijk te zien aan het karakter. Het liefst gaan ze overal met de baas mee naartoe en houden alles wat het baasje doet nauwlettend in de gaten.
Chihuahua, korthaar.
De rasverenigingen; Eerste Gezelschapshondenclub Nederland en Nederlandse Chihuahua Club zijn bezig met de gezondheid van de Chihuahua korthaar. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij het volgende onderzoek verplicht voor de ouderdieren: Patella Luxatie.
De Chihuahua, het kleinste hondenras ter wereld! Dier en Natuur: Huisdieren.
Chihuahua de dwerg uit Mexico De Chihuahua is ondanks zijn dwergformaat een waakzame, sterke hond. Een hondenjas heeft hij echt niet nodig. De Chihuahua, karaktereigenschappen en verzorging De Chihuahua is een erg populair hondenras. Een klein hondje, met een stevig karakter!
Top 10 Kleine Hondenrassen Foto Beschrijving Alletop10Lijstjes.
De Chihuahua is een zeer gezond hondenras en kan wel 20 jaar oud worden. Meer over de Chihuahua lees je hier. De dwergkeeshond, ook wel bekend als de Pomeranian, is de kleinste van alle keeshonden. De schofthoogte is niet hoger dan 22 centimeter. Ze wegen tussen de 2 en 4 kilogram. De keeshond is een echte gezelschapshond, het liefst wil hij de hele dag bij je zijn. Meer over het karakter van de Keeshond lees je hier.
Chihuahua Honden rassen Honden DierenDokters.
Een kleine hond, die zelfverzekerdheid en kracht uitstraald. De Chihuahua heeft staande oren en een hoog aangezette staart die in een boog omhoog wordt gedragen. De Chihuahua is een kleine en zeer compact gebouwde hond, met als opvallende kenmerken de hoog gedragen staart en het appelronde hoogd.
Chihuahua informatie over karakter van de Chihuahua Royal Canin.
Andere rasnamen: Pelo Corto, Pelo Largo. Uiterlijke kenmerken van de Chihuahua. Het karakter van de Chihuahua. Hij is robuust, erg gehard, ondernemend, zeer levendig, tamelijk onafhankelijk, moedig met een trots en wilskrachtig temperament. Hij heeft een groot weerstandsvermogen. Hij is erg aan zijn baas gehecht en bezitterig.
Chihuahua Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Hoi Barbara, Wat kun je niet voor leuke dingen doen met je Chihuahua! Speuren: het is duur rond de 40 euro per keer, maar ook een Chihuahua heeft een neus en kan die erg goed gebruiken. Mijn Chihuahua Daddy verliest echter relatief snel zijn aandacht, dus ik ben nu overgestapt naar neuswerk.
chihuahua chiwawa kennel langharige chihuahua karakter.
Het karakter van de langharige chihuahua x kortharige chihuahua. Over het karakter van de chihuahua wordt vaak ook gezegd dat er wat verschillen zijn tussen de kortharige en de langharige variant en zelfs tussen een reu en een teef. langharige chihuahua karakter.

Contacteer ons