Op zoek naar chihuahua fokker?

chihuahua fokker
Chihuahuas Chihuahua Fokker Hobbymatig Marktplaats.nl.
Rabiës hondsdolheid Rabiës hondsdolheid 9. Een week 26. Advertenties door Google. Dieren en Toebehoren Honden Chihuahua's' en Gezelschapshonden Ras: Chihuahua Type aanbieder: Fokker Hobbymatig Verwijder filters. super mooie chihuahua pups mogen verhuizen. Deze 2 prachtige pups zoeken nog een fijn nieuw baasje.
Eerste Gezelschapshonden Club Nederland Fokkers.
Bestuur / Kernleden. In de Media. Chihuahua langhaar, fokkers. v t Lamslag. Zutphen Emmerikseweg 5. 7227 DE Toldijk. Telefoon: 0575 45 13 02. Mobiel: 06 51 32 35 21. 1679 VD Midwoud Noord Holland. Telefoon: 0229 85 14 03. Bonte Wetering 114.
archief Chihuahua fokker Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
We willen een chihuahua, maar wat is nu echt een betrouwbare fokker? waar moeten we rekening mee houden? we hebben natuurlijk een beetje gezocht op Internet, maar ik dacht ik vraag het aan de kenners hier, weten jullie een goede betrouwbare fokker?
Nederlandse Chihuahua Fokkers.
Desireé van Grieken. El Pequeño Milagro. Chihuahua, chihuahuas, chis, chichis, nederlandse chihuahua club, raad van beheer, pups, puppies, langhaar, korthaar, nederlandse chihuahua fokkers, fokkers, fci, stamboom, fokker, puppy, shiwawa, chietjes, sjiwawa., deze pagina is in beheer van kristy's' pride kennel.
Chihuahua Yvonne van der Meer.
Tijdens uw bezoek aan de fokker kan deze u ook al het nodige vertellen over het karakter en gedrag van de pups. Er worden op internet heel veel pups aangeboden als Chihuahua, maar alleen met een stamboom kunt u nagaan of dit waar is.
Chihuahua kennels in Nederland Doggo.nl.
Kort en Langhaar Chihuahua's, uitsluitend gefokt volgens het fokreglement van de NCC Nederlandse Chihuahua Club. Hondenfokker Meer info. Wambuisstraat 31 7204 NM Zutphen. Hondenfokker Meer info. From My Chihuahua Friends. Mulderskamp 36 7205 BV Zutphen. Fokker van chihuahua langhaar en korthaar.
Welkom bij de NCC Nederlandse Chihuahua Club.
Uiteraard kunt u bij de NCC ook terecht voor alle informatie rond de Chihuahua en de bij ons aangesloten fokkers. Op de pagina Chihuahua-informatie vindt u alles over het ras, een pup kopen, een fokker kiezen, opvoeden of de gezondheid en het welzijn van uw Chihuahua.
Chihuahua Fokkers / Kennels.
Wij zijn Eric en José de Vries van kennel Chiaro e Tondo. Wij zijn fokker van de Cane Corso van het allereerste uur in Nederland. Voor ons staan gezondheid, karakter en uiterlijk op de eerste plaats bij onze keuze van de ouderdieren. Onze keuze bij de Chihuahua is niet anders, vandaar dat u bij ons ook geen zgn tea-cup Chi's' tegenkomt. Ons streven is om Chihuahua te fokken tussen de 2 en 3 kilo, zoals de rasstandaard voor schrijft.
Chihuahuakennel Me Milagro.
Wij hebben onze officiële kennelnaam Me Milagro sinds 2009. Fokken volgens de regels van het Raad van beheer. Wij zijn aangesloten bij de NCC/EGCN en fokken volgens hun regels. Wij fokken alleen met officieel patella geteste Chihuahua's.' Wij fokken alleen met FCI stamboom honden.
Chihuahua kennel Chickatjieka Lieve chihuahua pups.
Wij kochten toen onze korthaar stamboom teefjes Blitz en Sammy. De welbekende slogan: een Chihuahua is als een virus, als je er met eentje begint volgen er meer, is bij ons ook zeker het geval. Na het volgen van kk1kynologische kennisen het aanvragen van een kennelregistratie bij de Raad van Beheer was Chicka Tjieka een feit.

Contacteer ons