Op zoek naar chiuaua?

chiuaua
Chihuahua informatie deel 1 Nederlandse Chihuahua Club.
Home Chihuahua informatie deel 1. Chihuahua informatie deel 1. Is een Chihuahua geschikt voor u en uw gezin? Voordat u tot aanschaf van een Chihuahua overgaat, is het verstandig om u goed te oriƫnteren en uzelf af te vragen wat u precies zoekt in een hond.
Chihuahua Honden rassen Honden.
De staart van de Chihuahua is hoog aangezet en gedragen, als een halve cirkel die naar de lendenen wijst. Alle kleuren en kleurschakeringen zijn bij de Chihuahua toegestaan. Hoogte en gewicht. Schofthoogte de Chihuahua reu en teef is ongeveer 20 cm.
Chihuahua Rassen Honden Hondenrassen.
De naam Chihuahua komt uit Mexico waar ook het ras oorspronkelijk vandaan komt. Chihuahua is een provincie in Mexico. Goed gesocialiseerd is de Chihuahua een geweldige kindervriend en lief naar alle mensen. Maar toch is het ook vaak een heel waaks hondje en zal flink van zich laten horen als het iemand niet vertrouwt.
Chihuahua: puppy aanschaffen en opvoeden Dier en Natuur: Huisdieren.
Oorspronkelijk waren chihuahua's' kortharig. Herkomst en geschiedenis van de Chihuahua De Chihuahua spreek uit: sjie-wa-wa is het kleinste hondenras ter wereld. De Chihuahua is een zeer oud ras, ze komen. Chihuahua: puppy ophalen, een goed begin Besloten een Chihuahua in huis te nemen, een puppy uitgezocht en een dag afgesproken de pup te gaan ophalen.
Chihuahua, langhaar.
Zelfbewust, temperamentvol, levendig, leergierig en nieuwsgierig, waaks en niet bang uitgevallen, ook niet ten opzichte van veel grotere honden. De rasverenigingen; Eerste Gezelschapshondenclub Nederland en Nederlandse Chihuahua Club zijn bezig met de gezondheid van de Chihuahua langhaar. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging.
Chihuahua Honden Tweedehands.nl.
datum recent datum recent. Ook hier staan met uw advertentie? Mooi netjes chihuahua pups 1 teefje 3 reutjes Ze zijn nu 3 weken oud en je kan ons nu komen bezoeken. We mogen wel pas met 10 weekjes weg We w.
Puppyplaats.nl Chihuahua pups aangeboden.
ze worden ontwormd en ingeent Ze krijgen een paspoort en. chiuaua pups te koop ze zijn geboren op 21 April ze mogen naar een nieuw thuis Nog 2 reutje. chiuaua pups te koop ze zijn geboren op 21 April ze mogen naar een nieuw thuis Nog 2 reutjes beschikbaar papa en mama aanwezig ze groeien op in een h.
Vind chihuahua in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Billy is een super mooi, lief, zeer ervaren, gezond chihuahua dekreutje. Hij heeft alle raskenmerken van een pracht chihuahua en is patella vrij verklaard door dokter how, den haag volgens meutestege methode billy heeft een gesloten fontanel een keurig 6x6 schaars gebitje en beiden testikels zijn.
Chihuahua Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Chihuahua. Een Chihuahua is een ras met een overdreven kleine bouw. Vanwege zijn zeer kleine kop is hij gevoelig voor het ontwikkelen van een waterhoofd en passen de hersenen vaak niet op een normale manier in de schedel, waardoor het ras vaak kampt met hoofdpijn.
Chihuahua Puppies, Langhaar pups Chihuahua pups te koop.
Chihuahua pups te koop. Spring naar de primaire inhoud. Spring naar de secundaire inhoud. Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend. Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend. Klik om op LinkedIn te delen Wordt in een nieuw venster geopend.

Contacteer ons