Op zoek naar teacup chihuahua fokkers?

teacup chihuahua fokkers
Chihuahua Fokkers / Kennels.
Warning: Creating default object from empty value in on line 83. Warning: Creating default object from empty value in on line 89. Warning: Creating default object from empty value in on line 106. Artikelen bekeken hits: 4558701. Wie is online. We hebben 29 gasten online. Chihuahua Fokkers / Kennels.
An's' Angels Chihuahua's' waarschuwingen en tips van een erkende Chihuahua fokker.
Let op: Teacup is een kreet en geen officiele benaming; een broodfok ras. Om ze klein te houden worden ze vaak ondervoed en vlak voordat u de fokker bezoekt, voorzien van een pepmiddel zoals bv suikerwater. Als u dus thuis komt begint de ellende! ARFE stamboom: Als u een pup koopt met een ARFE stamboom, dan koopt u een pup zonder officiële stamboom! Deze wordt dus niet geaccepteerd door de Chihuahua Club Nederland en Raad van Beheer. Een hond met een ARFE stamboom geeft u absoluut niet de garantie dat u een zuivere Chihuahua koopt. Het is en blijft een stamboomloos hondje. Er is in Nederland maar één erkende stamboom en die is van de FCI. Blue merle Chihuahua's: De NCC heeft met de fokkers afgesproken niet meer te fokken met Merle Chihuahua's.
licg.nl Chihuahua.
Een waterhoofd en te grote fontanel kunnen erfelijk zijn en verantwoorde fokkers proberen dit te voorkomen. Helaas wordt soms gefokt wordt op extreme kenmerken, zoals heel kleine hondjes met een erg bol hoofdje, omdat minihondjes in de mode zijn en men hieraan wil verdienen. Vaak worden dit soort hondjes aangeboden onder benamingen als mini, toy of tea cup Chihuahua.
De verschillende types chihuahua Chihuahuauitjes.
De term is ontstaan toen fokkers steeds kleinere hondjes gingen fokken omdat daar vraag naar was. De kleinste bekende chihuahua paste letterlijk in een theekopje. Onthoud goed, wanneer een fokker met deze term aankomt, vergeet dan niet dat een Teacup chihuahua niets anders is dan een te klein hondje, en dat er extra verzorging bij komt kijken.
Vind mini chihuahua pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Ik heb een chihuahua pup gekocht een reutje, maar mijn andere hondjes zijn iets te wild voor het kleine draakje. Daarom wil ik hem graag ruilen voor een oudere mini chihuahua reu. De pup is bijna 10 weken het is een raszuivere chihuahua.
Supermooie Mini chihuahua pups Puppy te KoopPuppy te Koop.
Goedkope hondenbench kopen. Puppy te Koop Advertenties Chihuahua Supermooie Mini chihuahua pups. Supermooie Mini chihuahua pups. We hebben momenteel supermooie chihuahua pups beschikbaar; klaar om een goede thuis te vinden. Mannetjes en vrouwtjes zijn onmiddellijk beschikbaar. onze pups zijn hl goed gevaccinneerd.,
Ik ben aan het overwegen voor een chihuahua te kopen maar wat moet ik zeker weten? Overige dieren Bunnybunch Forums.
Als je écht een chihuahua wilt zou ik eerder voor een herplaatser gaan, dan steun je geen fokkers. Maar voordat je zeker weet dat je een bepaald ras wilt zou ik eerst op bezoek gaan bij een fokker. Wij zijn nu al bij verschillende fokkers op bezoek geweest bij 2 hondenrassen, voor als er ooit weer een andere hond komt.
Chihuahua-Kennel Het Oosterbosch Informatie.
Onze Chihuahuas rennen en ravotten buiten, duiken in de modder duiken en zwemmen zelfs. We kunnen dan ook niet begrijpen dat er mensen zijn die graag een teacup zouden willen hebben; een hondje dat niets kan en mag vanwege zijn omvang en gezondheid. Een normale Chihuahua is echt wel klein genoeg!
Mooie mini Chihuahua pups te koop Honden.
Chihuahua Pups prachtig pupjeteefje, heel klein, maar dapper.Mama chica is een kleine chihuahua.Papa Jojo is een korthaar chihuahua, met stamboom stamboompapieren te bezichtigen.Laatste foto is van Jojo.De pupjes zijn superlief van karakter, maar ze weet nu al heel. Chihuahua stamboom pups Chihuahua stamboom pups Chihuahua stamboom pups dat ik heb 3 prachtige puppies te koop, man en vrouw.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Mini chihuahua.
Het is zelfs nu zo erg dat broodfokkers hele kleine pups verkopen als zijnde 12 weken oud, later bij de dierenarts blijkt dan dat het arme pupje amper 6 weken oud is en later groeit de pup uit tot een normale chihuahua of tot een grotere kruising.

Contacteer ons