Resultaten voor hond chihuahua

hond chihuahua
Chihuahua Honden rassen Honden.
Hij laat zich bepaald niet snel in een hoek drukken en schroomt ook niet van zich af te bijten, iets dat gezien zijn formaat soms tot gevaarlijke situaties kan leiden. De Chihuahua is een slimme hond met een eigenzinnige aard.
Vind chihuahua pups in Honden Chihuahua's' en Gezelschapshonden op Marktplaats.nl.
Hier zijn nog 2 reutjes van over, zie foto's' kleur donkerbruin en lichtbruin. De papa hond foto 34, de pups groeien op in huiselijke kring de pups worden elke 2 weken ontwormt totdat ze naar een nieuw huisje toe. mooie chihuahua pups micro t.cup mini raszuiver!
Chihuahua hond Wikipedia.
De chihuahua staat bekend als de kleinste hond ter wereld, maar ze kunnen heel erg dominant zijn tegenover andere honden. Hun gewicht ligt gemiddeld tussen de 1 en 3 kg en ze meten gemiddeld tussen de 15 en 22 cm.
Chihuahua Rassen Honden Hondenrassen.
Een Chihuahua van 5 Kilo was in Mexico heel gewoon, en dit was een oersterke hond die geweldig kon rennen en springen. In de loop van de tijd proberen mensen deze hond steeds kleiner te fokken wat beslist problemen heeft opgeleverd.
Chihuahua informatie over karakter van de Chihuahua Royal Canin.
De Chihuahua is intelligent en zeker als pup een enorme charmeur die veel aandacht wil. Laat je dus niet al te veel inpakken door deze schattige hond. Want hoe klein ook, ook de Chihuahua heeft een goede consequente opvoeding nodig.
Chihuahua Pedigree.
De Chihuahua is een waar gezelschapsdier en houdt daarom van het gezelschap van andere dieren. Hij komt voor zichzelf op, maar als je ook grotere honden in huis hebt, moet je deze kleine hond voor de zekerheid toch in het oog houden om ervoor te zorgen dat alles goed gaat.
Chihuahua hond Wikikids.
6 Externe link. 7 Externe link. De chihuahua komt oorspronkelijk uit Mexico. Deze hond was het favoriete huisdier van de Azteken. dit weten we omdat er in Azteekse tempels afbeeldingen van deze hondjes gevonden zijn.Azteken gebruikten de hondjes bij trouwfeesten, begrafenisrituelen of bij een geboorte.
Chihuahua informatie deel 1 Nederlandse Chihuahua Club.
Home Chihuahua informatie deel 1. Chihuahua informatie deel 1. Is een Chihuahua geschikt voor u en uw gezin? Voordat u tot aanschaf van een Chihuahua overgaat, is het verstandig om u goed te oriƫnteren en uzelf af te vragen wat u precies zoekt in een hond.
licg.nl Chihuahua.
Een Chihuahua is een hond, geen speelgoed of mode-accessoire. Laat u niet meeslepen door imago of populariteit maar neem alleen een Chihuahua als u daar voor de komende vijftien jaar bewust voor kiest. Download de huisdierenbijsluiter Chihuahua Wellicht ook interessant voor u.
Alles wat je moet weten over de Chihuahua Doggo.nl.
Dit gaat echter alleen op als je de Chihuahua behandelt en verzorgt als een hond en niet als speelgoed of modeaccessoire. De Chihuahua dient bovendien gevoed te worden als een hond en niet verwend te worden met allerlei snacks en mensenvoedsel.

Contacteer ons