Resultaten voor heidewachtel pups te koop

heidewachtel pups te koop
Heidewachtel pup Te koop 500 in Reusel Tweedehands.nl.
Onze heidewachtel heeft 5 pups gekregen op 17 februari. het is 3 x reu en 2 x teef. Ze mogen ongeveer op 10 april de nest verlaten. Ze zijn ontwormt, gechipt en de vaccinatie gehad die nodig zijn. Met Europees paspoort. Foto 8 is moeder deze is een lieve rustige hond nooit gejaagd. Foto 9 is vader deze is wel bejaagd Nog 1 reu te koop.
Vind heidewachtel in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Prachtig nestje heidewachtel pups, beiden ouders zijn aanwezig en zijn ook te bezichtigen, de pups zijn 19-4-2018 geboren en mogen gelijk mee, ze zijn geent, gechipt, volgens schema ontwormd, nagekeken door de dierenarts, er zit ook een gezondheidsverklaring bij, wij verkopen onze pups met een. Te koop trouwe Heidewachtel reu.
Pups en dekkingen Heidewachtelvereniging.
Het bestuur adviseert fokkers dringend om voorafgaand aan het besluit tot een dekking eerst een wachtlijst op te bouwen van eventuele kopers voor de te verwachten pups. Als u overweegt om een pup aan te schaffen, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met een van de fokkers. Af en toe komt het voor dat een Heidewachtel ter herplaatsing wordt aangeboden, of dat een Heidewachtel wordt gevraagd die al wat ouder is.
Pups Belgische Kleine munsterlander vereniging.
Kleine Munsterlander Pups. Kleine Munsterlander Heidewachtel pups. U bent op zoek naar een Kleine Munsterlander pup Heidewachtel pup, of u heeft zelf een nestje gefokt? Dan bent u hier aan het juiste adres. De Vereniging heeft als service voor de aangesloten leden een pupbemiddeling opgezet. Uiteraard wordt deze service enkel aangeboden voor nesten met stamboom. Indien u als fokker gebruik wenst te maken van de pupbemiddeling, is deze dienst gratis indien u meer dan 1 jaar lid bent van de vereniging.
Pups geboren Heidewachtelvereniging.
Pups en dekkingen /. Hond en Stamboom. Pups en dekkingen. Aanleg en exterieurkeuring. Adres: Hardenbergerweg 7, 7692 PA Marienberg. Reu: Odin Mille van de Chesannehof, NHSB 2870393. Teef: Gin, NHSB 2963813. Internationale Heidewachtel Vereniging. Copyright NVHL 2016. Alle rechten voorbehouden.
Start.
Op de nakomelingenpagina zijn de pups de komende jaren te volgen via foto's. Ons volgende nest verwachten wij in het late najaar! Kasteelbeemd Schriek 9 2910 Essen Alle rechten voorbehouden. van" de Kasteelbeemd" Heidewachtels. Welkom op de website van v.d. van" de Kasteelbeemd" is gelegen in de gemeente Essen, in de Provincie Antwerpen. Daar wonen Priscilla Gabriels en haar vriend, Kris Cools, en hun 4 kinderen samen met hun heidewachtels op het Kempische platteland. In 2009 kochten ze hun eerste Heidewachtel ook wel Kleine Munterlander genoemd.
Heidewachtel Honden 2dehands.be.
2 zoekertjes in Heidewachtel. Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten in je mailbox. Stel zoekopdracht in. Selecteer afstand Alle afstanden Alle afstanden. 2 Prijs o.t.k. van tot OK. Nee 2 Nee 2. Toon Zoekertjes 2. datum recent datum recent. Ook hier staan met uw zoekertje? engelse springer spaniel pups Beide ouders goed bejaagd! engelse springer spaniel pups Beide ouders goed bejaagd! het zijn ook super gezelschapshonden en huishonden zeer lief ook voor kinderen ook. 5 juni 2018 2210: Dessel. Engelse springer Ter dekking aangeboden wij heben 2. Engelse springer Ter dekking aangeboden wij heben 2. reu ter deking dus absoluut niet te koop voor, wie een nest goed bejaagde Engelse springe.
heidewachtel pups te koop, heidewachtel pups aangeboden, heidewachtels, heidewachtel fokker, heidewachtel puppies.
Heidewachtel pups te koop bij hondenkennel Het Hezehof. Heidewachtel reutjes en Heidewachtel teefjes te koop aangeboden. De Heidewachtel is een zeer sportieve en elegante hond die perfect in een gezin met kinderen past. Al vele jaren wordt dit ras gebruikt tijdens de jacht op wild.

Contacteer ons