Meer resultaten voor chihuahua informatie

chihuahua informatie
Chihuahua, langhaar.
Zelfbewust, temperamentvol, levendig, leergierig en nieuwsgierig, waaks en niet bang uitgevallen, ook niet ten opzichte van veel grotere honden. De rasverenigingen; Eerste Gezelschapshondenclub Nederland en Nederlandse Chihuahua Club zijn bezig met de gezondheid van de Chihuahua langhaar. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij het volgende onderzoek verplicht voor de ouderdieren: Patella Luxatie. De Eerstegezelschapshondenclub adviseert verder tot het laten uitvoeren van een ECVO-oogonderzoek. Voor het verenigingsfokreglement en meer informatie kan er contact worden opgenomen met de rasverenigingen.
licg.nl Chihuahua.
Meer informatie vindt u in het Praktisch document over Chippen en registreren of op www.chipjedier.nl. De prijzen van een Chihuahua pup beginnen bij 750 euro. Daarnaast bent u geld kwijt voor de aanschaf van zaken als een mand, halsband en riem, voer en waterbakje en speelgoed.
Chihuahua, korthaar.
De rasverenigingen; Eerste Gezelschapshondenclub Nederland en Nederlandse Chihuahua Club zijn bezig met de gezondheid van de Chihuahua korthaar. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij het volgende onderzoek verplicht voor de ouderdieren: Patella Luxatie. De Eerstegezelschapshondenclub adviseert verder tot het laten uitvoeren van een ECVO-oogonderzoek. Voor het verenigingsfokreglement en meer informatie kan er contact worden opgenomen met de rasverenigingen.
Chihuahua: puppy aanschaffen en opvoeden Dier en Natuur: Huisdieren.
Oorspronkelijk waren chihuahua's' kortharig. Herkomst en geschiedenis van de Chihuahua De Chihuahua spreek uit: sjie-wa-wa is het kleinste hondenras ter wereld. De Chihuahua is een zeer oud ras, ze komen. Chihuahua: puppy ophalen, een goed begin Besloten een Chihuahua in huis te nemen, een puppy uitgezocht en een dag afgesproken de pup te gaan ophalen.
Chihuahua Pedigree.
De langharige Chihuahua moet een of twee keer per week goed geborsteld worden om zijn vacht gezond en schoon te houden. De kortharige Chihuahua heeft weinig of geen verzorging van de vacht nodig, afhankelijk van hoe vaak hij mee naar buiten genomen wordt.
Chihuahua Hondenrassen.
Algemene informatie Chihuahua. De Chihuahua is afkomstig uit Mexico. Door zijn afkomst is de Chihuahua gewend aan warmte, toch kan hij prima tegen het klimaat in Nederland en Belgiƫ. Een vestje of regenjack, wat vaak gebeurd, is daarom echt niet nodig.
Alles wat je moet weten over de Chihuahua Doggo.nl.
Informatie over honden. Zoek een adres bij jou in de buurt. Wat wil jij weten over honden? Emoties en intelligentie. Honden en wij. Werken met honden. Alles wat je moet weten over de Chihuahua. In dit artikel. De Chihuahua is boven alles gewoon een hond.
Chihuahua hond Wikipedia.
Zie de categorie Chihuahua dog van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp. Overgenomen van" https//nl.wikipedia.org/w/index.phptitleChihuahua_hondoldid50719582.: WikipediaLokale: afbeelding anders dan op Wikidata. WikipediaArtikel: mist referentie sinds januari 2018. WikipediaCommonscat: met lokaal zelfde link als op Wikidata. Vind een artikel. Hulp en contact. Links naar deze pagina. Deze pagina citeren. Downloaden als PDF. In andere projecten. In andere talen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 6 jan 2018 om 0000. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.
Chihuahua Hondencentrum.
Het is belangrijk dat dit ras behandeld wordt als hond en niet als mens! Ben je op zoek naar meer informatie over het trainen van je Chihuahua? Kijk dan op onze Chihuahua opvoeden pagina. Grootte: 15-23 cm. Gewicht: 05-35, kg.
Ras informatie Chihuahua MaxLuna.
De Chihuahua past zich makkelijk aan maar houdt wel van spelen en ravotten. Af en toe met een rubber borsteltje borstelen is voor de Chihuahua meestal voldoende, maar tijdens de ruiperiode wordt dagelijks borstelen geadviseerd. Link Rasvereniging en. Nederlandse Chihuahua Club.

Contacteer ons