Zoeken naar langharige chihuahua karakter

langharige chihuahua karakter
Chihuahua karakter eigenschappen alle info over chihuahuas Puppy House.
Over het algemeen kunnen we stellen dat de kortharige chihuahua een sterker en heviger karakter heeft. De langharige chihuahuas worden eerder rustiger bestempeld. Wanneer beide rassen samenleven dan zien we dat de kortharige zich dominant zal gedragen tov de langharige chihuahua.
Chihuahua Langhaar informatie over de Chihuahua Langhaar Royal Canin.
Uiterlijke kenmerken van de Chihuahua Langhaar. Het karakter van de Chihuahua Langhaar. Hij is robuust, erg gehard, ondernemend, zeer levendig, tamelijk onafhankelijk, moedig met een trots en wilskrachtig temperament. Hij heeft een groot weerstandsvermogen. Hij is erg aan zijn baas gehecht en bezitterig.
Alana's' Angels Chihuahua's' met FCI stamboom Langhaar x korthaar.
Dit houdt in dat twee langharige chihuahua's' alleen langharige chihuahua pups kunnen vererven. Het karakter van de langharige chihuahua x kortharige chihuahua. Over het karakter van de chihuahua wordt vaak ook gezegd dat er wat verschillen zijn tussen de kortharige en de langharige variant en zelfs tussen een reu en een teef.
Karakter Van De Chihuahua.
De kortharige chihuahua is qua karakter vaak wat feller dan zijn langharige soortgenoot. Als er in een gezin zowel een kortharige als een langharige samenleven zal vaak de kortharige zich dominanter opstellen. Heb jij nog informatie over het karakter van de chihuahua die je wilt delen?
Alana's' Angels Chihuahua's' met FCI stamboom Het karakter.
Ook het karakter van ouders en voorouders kan de grondlegger zijn voor het karakter van de chihuahua. Aangezien er ook langharige chihuahua's' geboren kunnen worden uit twee kortharige chihuahua's, zou dit wel eens de verschillen, of eigenlijk geen verschillen kunnen verklaren.
Alles wat je moet weten over de Chihuahua Doggo.nl.
Chihuahuas zijn goede waakhonden, ze zijn zelfs erg dapper! De Chihuahua is erg loyaal en aanhankelijk van karakter. In vergelijking met andere kleine rassen heeft de Chihuahua minder gezondheidsproblemen. Chihuahuas worden gemiddeld 16 jaar en kunnen zelfs ouder dan 20 jaar worden!
Chihuahua Rassen Honden Hondenrassen.
Anno 2011 mogen beide nogwel in de fok gekruist worden. Dat de Chihuahua een gezelschapshond is is wel duidelijk te zien aan het karakter. Het liefst gaan ze overal met de baas mee naartoe en houden alles wat het baasje doet nauwlettend in de gaten.

Contacteer ons