Meer resultaten voor kruising chihuahua maltezer leeuwtje

kruising chihuahua maltezer leeuwtje
Vind chihuahua met maltezer op Marktplaats.nl.
Moeder is een maltezer leeuwtje en vader een chihuahua. Ze mogen weg tussen kerst en nieuw jaar. Voor ze weg gaan zijn ze ontwormd, gechipt, onderzocht door dierenarts, inentingen en krijgen een gezondheidsverklaring. Nog 1 Shih tzu pup van particulier geen boomer/maltezer.
Ralfilezen.nl Malchi.
Voeg waardering toe Stem 1. Een kruising tussen een Maltezer en een Chihuahua wordt ook wel een Malchi genoemd. De Chihuahua wordt gezien als het kleinste hondje ter wereld. Het is een goede waakhond, speels en een goede metgezel. De Maltezer is een klein formaat hond.
Puppyplaats.nl Maltezer pups aangeboden.
Malchi puppies te koop aangeboden. Goede middag, ik heb een nestje van 6/01/2017 van Malchi puppy's. Het is een kruising tussen een wit, langharige Maltezer teefje en een wit, kortharige Chihuahua reu. Ze zijn: inge├źnt, ontwormd, gechipt en goedgekeurd door de dierenarts.
Kruising tussen chichuahua en mini maltezer.
U bent hier: Home Klantentevredenheid April 2009 Mixed Chihuahua x Maltezer Jasper. From: Femke De Buck. Sent: Sunday, April 05, 2009 941: AM. Subject: Jasper een kruising tussen chichuahua en mini maltezer. Hej Woefesranch, wij kochten een tijdje geleden Jasper een kruising tussen chichuahua en mini maltezer we kochten hem denk ik in september.
Vind maltezer chihuahua in Honden Chihuahua's' en Gezelschapshonden op Marktplaats.nl.
Moeder is een maltezer leeuwtje en vader een chihuahua. Ze mogen weg tussen kerst en nieuw jaar. Voor ze weg gaan zijn ze ontwormd, gechipt, onderzocht door dierenarts, inentingen en krijgen een gezondheidsverklaring. mini maltezer pups. Mini maltezer pups deze zijn 100 % raszuiver. En mogen het nest al verlaten. Onze pups zijn goed gesocialiseerd en opgegroeid met andere dieren en kinderen. De puppies zijn ontwormd, ingeent en geschipt. Ze hebben een belgisch europees dierenpaspoort en gezondheidsverklaring de puppies zijn bij ons thuis. Kruising shih tzu x maltezer.
Vind maltezer chihuahua in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
We zijn 2 lieve reutje en een lieve teefje. We zijn een kruising van maltezer en shitzu. We zijn 9weken oud en we zijn op zoek naar nieuwe baasje. We mogen per direct het nestje verlaten. Onze vader en moeder wonen allebei bij ons. We zijn sociaal opgegroeid. We zijn ontwormt, inge├źnt en gechipt. Als we naar. Maltezer x shitzu pups te koop. Hele mooie pups te koop. We hebben een heel mooi nestje pups. Moeder is een maltezer leeuwtje en vader een chihuahua.

Contacteer ons