Op zoek naar herplaatsing chihuahua?

herplaatsing chihuahua
Welkom bij de NCC Nederlandse Chihuahua Club. Welkom bij de NCC Nederlandse Chihuahua Club.
Uiteraard kunt u bij de NCC ook terecht voor alle informatie rond de Chihuahua en de bij ons aangesloten fokkers. Op de pagina Chihuahua-informatie vindt u alles over het ras, een pup kopen, een fokker kiezen, opvoeden of de gezondheid en het welzijn van uw Chihuahua.
Alles wat je moet weten over de Chihuahua Doggo.nl.
Dit gaat echter alleen op als je de Chihuahua behandelt en verzorgt als een hond en niet als speelgoed of modeaccessoire. De Chihuahua dient bovendien gevoed te worden als een hond en niet verwend te worden met allerlei snacks en mensenvoedsel.
Onze Teefjes.
Zij is hier komen wonen op 12-12-2013 vanaf kennel Ultimate Glory's' wij, zijn Sabina zeer dankbaar voor deze geweldige lieve Chihuahua. Ze heeft een heerlijk vrij karakter en past zich enorm snel aanik, zou haar nu al niet meer weg kunnen denken ik weet zeker dat we veel liefde en plezier met haar zullen belevenzij, springt ook als eerste bij iedereen op schoot die binnen komt.
Billy Herplaatsing Honden in Nederland.
Andere honden en opdringerige, onvoorspelbare mensen. Nog op zoek.: Reden van herplaatsing.: Billy heeft helaas geen klik gekregen met onze andere chihuahua van dezelfde leeftijd. Er zijn nu zelfs ruzies, waarbij de andere chihuahua Billy bedreigt en aanvalt. Foto paspoort ontvangen.:
Chiwi's' Place Herplaatsers Chihuahua.
Helaas komt het steeds vaker voor dat mensen wegens omstandigheden niet meer voor hun dier kunnen zorgen. Uiteraard wilt u dan wel dat uw dier zo goed en veilig mogelijk terecht komt waar hij de rest van zijn/ haar leven met plezier kan wonen.
Hondenherplaatsing plaatsing.
Zij leefden op een achterkoertje. Er was geen tijd om hen uit te laten. Nu leven zij in het bos. Zo leefde hij voor de herplaatsing. Het baasje had niet genoeg tijd. Hieronder zijn de foto's' in zijn nieuwe thuis.
Stichting Landelijke Herplaatsing Huisdieren SLHH, herplaatsing huisdieren.
Herplaatsing 2 chihuahua hondjes Honden.
Je bent hier.: Herplaatsing honden Help de hond in nood. Herplaatsing 2 chihuahua hondjes. Tips en advies van een expert. Herplaatsing 2 chihuahua hondjes. Type advertentie: Aangeboden. Donderdag 12 februari, 2015. Ik zoek een goed thuis voor mijn 2 chihuahua hondjes.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Honden op BEESIEZ de diervriendelijke marktplaats herplaatsing van Honden.
2018 Beesiez Fly Webservices. Honden herplaatsing / verkopen. Katten herplaatsing / verkopen. Knagers/Konijnen herplaatsing / verkopen. Vogels herplaatsing / verkopen. Reptielen herplaatsing / verkopen. Roofdiertjes herplaatsing / verkopen. Paarden herplaatsing / verkopen. Vissen herplaatsing / verkopen. Baasje gezocht voor Honden.

Contacteer ons