Resultaten voor chiwawa pups te koop

chiwawa pups te koop
Chihuahua Honden Tweedehands.nl.
Super Mooie Chihuahua Pups! Mooie pups geboren 14 Maart en zijn morgen dus 7weken oud. Zijn ontwormt op 246, weken en ingeent en gechipt met vaccinatieboekje. gisteren 0021: Ferwerd Ferwerd. Overige categorie├źn in Honden. tweedehands.nl maakt gebruik van cookies. Bij gebruik van onze site ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Bekijk tweedehands.nl op.: Registreren en inloggen. Zoek in alle afdelingen. Gratis af te halen.
2.500 Honden en Pups te Koop of Gratis Afhalen! Tweedehands.net.
Particulier Mannetje Herder 1 t/m 3 jaar Zonder stamboom. La Louvire Belgi. Amerikaanse bulldog pup. Amerikaanse bulldog pup te koop we hebben een zeer mooi nestje gekregen pups van een goede lijn. Particulier Meerdere dieren Bulldog minder dan 1 jaar Met stamboom.
Puppyplaats.nl Chihuahua pups aangeboden.
26 april 2018. Te koop chihuahua pups. Twee reutjes en twee teefjes beschikbaar 17 weken oud en klaar om te verhuizen naar een nieuw thuis Pups zijn allen gechipt, ingeent en ontwormd Beide ouders van de pups aanwezig Voor bezichtiging mail of bel voor een afspraak Pups zijn te bekijken in Weert T.
Belgian Chihuahua Club.
De leden zijn liefhebber, eigenaar en/of fokker van een korthaar of een langhaar Chihuahua. Laat u niet verleiden om een pup te kopen in een dierenwinkel of bij handelaren via internetsites. Koop ook geen pup zonder stamboom, de afstamming van deze pups is onbekend of onzeker.
Mini chihuahua Honden 2dehands.be.
13 mei 2018 2058: Blankenberge. Chihuahua pups zoeken nog toffe thuis. Mooie speelse chihuahua wacht, op gezellige thuis. Kindjes of andere huisdieren geen probleem, is heel sociaal Opgelet dit is geen speelgoed. 13 mei 2018 2050: Blankenberge. Prachtige mini dwergkees pupjes / pomeriaan. Voor de juiste thuis bieden wij onze dwergkees pupjes pomeriaan te koop aan.
Vind chihuahua pups in Honden Chihuahua's' en Gezelschapshonden op Marktplaats.nl.
TE KOOP ZEER MOOIE chihuahua pups. Te koop zeer lieve chihuahua pups de pups zijn op 01-04-2018 geboren de pups zijn inge├źnt en ontwormpt en gechipt de pups zijn in huiselijke kring opgegroeid en met andere honden de witte pup is een reutje en de bruine en zwarte zijn teefjes de pups eten en drinken al zelfstandig vader en moeder aanwezig.
Chihuahua fokker gezocht Chihuahua kopen.
We houden van vrije en open karakters waardoor we onze hondenalseen volwaardig gezinslid beschouwen en volledig vrij in huisleven met kinderen. Een kleine hobby kennel van de langharige Chihuahua in speciale kleuren: chocla, mokka, merle bleu, enz. Af en toe hebben we schattige pups te koop.

Al onze ouderdieren worden stipt gevacineerd en ontwormd zodat de pups al van voor de geboorte een zekere imuniteit hebben. Kom zeker onze kennel vrijblijvend eens bezoeken. Niet alle pups staan echter op onze website, het loont zeker de moeite eens langs te komen.
Chihuahua pups-Chihuahua Fci fokker.
FCI gepassioneerd Chihuahua Fokker.: Uw puppy is het resultaat van jaren lange selectie op Gezondheid" in lichaam geest" Ras type in acht genomen. Wij houden van wedstrijden en shows. Wij begeleiden elke pup indien gewenst en geven 2 jaar garantie op erfelijke aandoeningen.
Chihuahua Ranch Hondenkennel in Nieuwkapelle.
Op deze site kun je terecht voor alle nieuws over onze kennel, onze pups en bijhorende accessoires. Iedereen is van harte welkom bij ons na een telefoontje. De chikes leven bij ons in de huiskamer en we staan jullie graag bij met de keuze van je lieveling. Alvast veel leesplezier op onze site., wk-panel, rowtrue: data-wk-grid-margin. Pupjes van Oililly en Paco 4 weken oud. Pupje van Noa en Paco 8 weekjes. Wij verwachten pupjes eind maart 2018 van Oililly en Paco. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contacteer ons