Resultaten voor chihuahua hond

chihuahua hond
Chihuahua: puppy aanschaffen en opvoeden Dier en Natuur: Huisdieren.
Het eerste waar je dan goed over na moet denken is of je een hond bij een fokker. Alles over de Chihuahua De Chihuahua is het kleinste hondje ter wereld. De geschiedenis van deze hond is nog steeds niet helemaal duidelijk.
licg.nl Chihuahua.
Een Chihuahua is een hond, geen speelgoed of mode-accessoire. Laat u niet meeslepen door imago of populariteit maar neem alleen een Chihuahua als u daar voor de komende vijftien jaar bewust voor kiest. Download de huisdierenbijsluiter Chihuahua Wellicht ook interessant voor u.
Chihuahua hond Wikikids.
7 Externe link. De chihuahua komt oorspronkelijk uit Mexico. Deze hond was het favoriete huisdier van de Azteken. dit weten we omdat er in Azteekse tempels afbeeldingen van deze hondjes gevonden zijn.Azteken gebruikten de hondjes bij trouwfeesten, begrafenisrituelen of bij een geboorte.
Chihuahua Pedigree.
De Chihuahua is een waar gezelschapsdier en houdt daarom van het gezelschap van andere dieren. Hij komt voor zichzelf op, maar als je ook grotere honden in huis hebt, moet je deze kleine hond voor de zekerheid toch in het oog houden om ervoor te zorgen dat alles goed gaat.
Chihuahua Rassen Hondenplaza.
Chihuahua kennel Van t Eiland Ouburg 2002. Meer op Hondenplaza over: Chihuahua. Er zijn 0 fokkers: Fokkers Chihuahua. Er zijn video's: Video's' Chihuahua. Er zijn Honden profielen: Profielen Chihuahua. Er zijn Rasverenigingen: Profielen Chihuahua. Hondenplaza Rasbeschrijving: Chihuahua. Vragen over je hond?
Chihuahua Speelgoed puppyToys.nl.
Veilig bestellen en betalen. Honden / De Chihuahua Shop / Chihuahua speelgoed. In deze Chihuahua Speelgoed rubriek bevindt zich een selectie van speelgoed geschikt voor uw Chihuahua of voor alle andere kleine rassen. We hebben hier rekening gehouden met het formaat van het speelgoed.
Vind chihuahua pups in Honden Chihuahua's' en Gezelschapshonden op Marktplaats.nl.
Chihuahua Chihuahua 142. Maltezer Maltezer 22. Pekingees of Dwergspaniel Pekingees of Dwergspaniel 3. Poedel Poedel 17. Overige rassen Overige rassen 113. Particulier Particulier 151. Fokker Hobbymatig Fokker Hobbymatig 64. Fokker Professioneel Fokker Professioneel 41. Handelaar Handelaar 7. Eén hond Eén hond 43.
Karakter Van De Chihuahua.
Hij is voor geen enkele hond bang en zullen het niet nalaten om zelfs de grootste hond uit te dagen. Dit gedrag dien je als baasje zo snel mogelijk te onderdrukken. Op een dag ontmoet je chihuahua namelijk de verkeerde hond en dat zou wel eens slecht voor hem kunnen aflopen.,
Ras informatie Chihuahua MaxLuna.
Honden en kinderen. Voorkom dat je hond aan de lijn trekt. Overmoedig, speels, intelligent en eigenwijs. Geschikt met andere honden en geschikt met katten. link Link gekopiëerd. De Chihuahua wordt ook wel het kleinste hondje ter wereld genoemd. Zelf denkt hij daar echter heel anders over.
Chihuahua Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Hoi Megan, Ik heb mijn Chihuahua bij El Casa del Markol in Lemmer gekocht. Ik zal nog even proberen een foto toe te voegen. Kijk anders ook op de site van de NL Chihuahua club. Wees echt voorzichtig met waar je je hond koopt!

Contacteer ons