Resultaten voor karakter chihuahua

karakter chihuahua
Chihuahua, langhaar Honden Page.
Overigens heeft ook Botticelli een hondje afgebeeld dat sprekend op een chihuahua lijkt op een fresco in de Sixtijnse kapel. De oorspronkelijke variëteit van de chihuahua had een kortharige vacht, de langharige is gefokt door kruising met langharige dwergrassen zoals vlinderhondje, Yorkshireterriër en rueskeeshond. Karakter van de Chihuahua, langhaar.
Chihuahua Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Hoi Barbara, Wat kun je niet voor leuke dingen doen met je Chihuahua! Speuren: het is duur rond de 40 euro per keer, maar ook een Chihuahua heeft een neus en kan die erg goed gebruiken. Mijn Chihuahua Daddy verliest echter relatief snel zijn aandacht, dus ik ben nu overgestapt naar neuswerk.
Chihuahua Rassen Honden Hondenrassen.
Anno 2011 mogen beide nogwel in de fok gekruist worden. Dat de Chihuahua een gezelschapshond is is wel duidelijk te zien aan het karakter. Het liefst gaan ze overal met de baas mee naartoe en houden alles wat het baasje doet nauwlettend in de gaten.
Chihuahua, korthaar.
De rasverenigingen; Eerste Gezelschapshondenclub Nederland en Nederlandse Chihuahua Club zijn bezig met de gezondheid van de Chihuahua korthaar. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij het volgende onderzoek verplicht voor de ouderdieren: Patella Luxatie.
Alles over de geschiedeniskarakteruiterlijke, kenmerken en opvoeding van Chihuahua's. test.
De chihuahua is klein van gestalte, maar groot van karakter. Soms is het een echte macho. Dit ras mag dan wel het kleinste ras ter wereld zijn, maar daar gedragen ze zich niet naar, ze gaan niet achteruit voor grote rassen.
Chihuahua Honden rassen Honden DierenDokters.
De langharige variëteit heeft lang, zijdeachtig haar dat aan de voeten en de benen, op de oren en aan de staart pluimen vormt. De staart van de Chihuahua is hoog aangezet en gedragen, als een halve cirkel die naar de lendenen wijst.
Top 10 Kleine Hondenrassen Foto Beschrijving Alletop10Lijstjes.
De Chihuahua is een zeer gezond hondenras en kan wel 20 jaar oud worden. Meer over de Chihuahua lees je hier. De dwergkeeshond, ook wel bekend als de Pomeranian, is de kleinste van alle keeshonden. De schofthoogte is niet hoger dan 22 centimeter. Ze wegen tussen de 2 en 4 kilogram. De keeshond is een echte gezelschapshond, het liefst wil hij de hele dag bij je zijn. Meer over het karakter van de Keeshond lees je hier.
Chihuahua informatie over karakter van de Chihuahua Royal Canin.
Het karakter van de Chihuahua. Hij is robuust, erg gehard, ondernemend, zeer levendig, tamelijk onafhankelijk, moedig met een trots en wilskrachtig temperament. Hij heeft een groot weerstandsvermogen. Hij is erg aan zijn baas gehecht en bezitterig. Hij kan niet goed met kinderen omgaan.
De Chihuahua, karaktereigenschappen en verzorging Dier en Natuur: Dieren.
De Chihuahua is een erg populair hondenras. Een klein hondje, met een stevig karakter! Verder heeft deze hond een kenmerkend uiterlijk, door zijn in verhouding grote ogen. Veel beroemdheden zijn helemaal gek van dit leuke kleine hondenras. Iedereen kent het voorbeeld van Paris Hilton met een chihuahua in haar handtas.
Het Karakter www.namaskara-chihuahua.nl.
De Chihuahua, een hondje, klein van formaat en groot in karakter. De Chihuahua wordt beschouwd als het kleinste rashondje ter wereld. Ondanks hun lichte gewicht 15, 3 kg en zijn geringe afmeting is de Chihuahua beslist niet teer of zwak en behoort dat ook niet uit te stralen.

Contacteer ons