Resultaten voor golden retriever pups te koop

golden retriever pups te koop
Golden Retriever puppies te koop Te koop Tweedehands.nl.
Verwijder verfijnoptie Vergelijkbare advertenties. De advertentie met de titel Golden Retriever puppies te koop is helaas verwijderd. Prachtige Golden Retriever pups te koop. De pups verkeren in goede gezondheid en krijgen mee: Recht op wettelijke garantie schriftelijk bewijs Europees paspoort Belgisch!
Een Golden kopen www.grcb.be.
Een Golden kopen. Je bent van plan een hond te kopen en denkt dat een golden retriever iets voor u is. Je hebt geaccepteerd dat het grote honden zijn, die veel aandacht en beweging nodig hebben en regelmatig verharen. Kies je voor een pup, of zoek je een volwassen hond? Wordt het een reu of een teefje, waar kan je een goede nest vinden? Op al deze vragen trachten wij een antwoord te geven. Het is aan te raden om een pup te kopen bij een goede fokker, niet in een winkel, uit de krant of bij een commerciƫle fokker. Ga niet over een nacht ijs, neem er de tijd voor. Sta niet verbaasd als u niet direct een pup kunt krijgen maar op een wachtlijst komt te staan, soms al ver voor de geboorte om te krijgen wat u zoekt. Koop niet impulsief, neem contact op met de pupinformatie van de GRCB en laat u informeren over de nesten die geboren zijn en verwacht worden.
Home.
Wie zijn wij? Reeds 20 jaar zijn we actief als hobbyfokker van honden op kleine schaal. Na 10 jaar actief bezig te zijn met honden onder verschillende hondensport-disciplines en om de geschikte huishond te vinden, hebben we onze 1e golden retriever aangeschaft in 1988.
Ons.
Koop nooit een golden pup vanuit een impulsieve bui, als kerstgeschenk, een speelkameraad voor je kinderen, omdat ze zo schattig zijn., Tenslotte breng je een huisgenoot binnen in het gezin die je jaren zal vergezellen met al zijn goede en scherpe kantjes. denk maar aan haaruitval! Je bent al die tijd verantwoordelijk voor je hond! Bedenk bovendien een golden is een lieve, intelligente, gevoelige, actieve hond die VEEL TIJD, LIEFDE, AANDACHT, VERZORGING van zijn baasje vraagt. Tijd vrij maken om met je hond te wandelen, te spelen, te verzorgen, te trainen, enz. De energie die een golden retriever heeft, moet kunnen ontladen worden anders krijg je een hond met gedragsproblemen.
Pup golden retriever pups Honden 2dehands.be.
golden retriever pups. Wij hebben een prachtig nestje Golden Retriever te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meerde. gisteren 1901: Zonhoven. Golden Retriever pups-Belgische hondjes. Op zoek naar een Belgische Golden Retriever pup?
Golden retriever pups Honden 2dehands.be.
8 juni 2018 1453: Langemark-Poelkapelle. Golden Retriever pups te koop Mannetjes. Op zoek naar een Golden Retriever pup? Pups zijn geboren, beschikbaar vanaf 20/6/2018 De pups verkeren in goede gezondheid en krijgen mee: R. 13 maart 2018 1016: Sint-Katelijne-Waver Onze-Lieve-Vrouw-Waver. prachtige golden retriever pups!
golden retriever pups te koop Rashonden Oosthof.
Get An Appointment. x There something problem with the settings. please check the setting for this. golden retriever pups te koop. Rashonden Oosthof Beschikbare pups Golden Retriever Golden Retriever pups golden retriever pups te koop. golden retriever pups te koop.
Golden Retriever pups pup kopen verkopen fokker Kuurne West Vlaanderen.
Bruno, de Golden Retriever. POIROT, de Golden Retriever. Jules, de Golden Retriever. Jules, de Golden Retriever. Lusie, de Golden Retriever. Sky, de Golden Retriever. Golden Retriever pups te koop. Wij hebben nu een mooi nestje Golden Retriever pups te koop!
Golden retriever pups te koop in aanbieding, golden retriever kleur.
Hondenkennel, kleine, middelgrote grote hondenrassen te koop. 013 29 36 13. Kleine Pups Rassen. Middelgrote Pups Rassen. Grote Pups Rassen. Golden retriever pups te koop. Golden retriever pups te koop. Golden retriever pups te koop in aanbieding. Golden retriever karakter.:
Waar vind ik Golden retriever pups te koop met paspoort?
Voeding voor de Golden Retriever.: Net als andere hondenrassen hebben ook de Golden Retriever pups die wij te koop aanbieden, een aangepaste voeding nodig. Bij het kopen van een Golden Retriever pup geven wij jullie dan ook graag ons professioneel advies mee.

Contacteer ons