Meer resultaten voor chihuahua teefje te koop

chihuahua teefje te koop
Honden Dieren en toebehoren Speurders.nl.
Zij verblijft nu nog in Spanje. Ariel is een teefje. 18 uur geleden Haarlem Noord-Holland. MJM Dogs Foundation: Eric. Hij is van ca.eind december 2017. Hij verblijft nu nog in Spanje. 18 uur geleden Haarlem Noord-Holland. mooie staffords pups. nest bestaat uit 7 pups 4 reuen en 3 teefjes waarvan al 1 reu verkocht is ze zijn 10 wk en willen. een dag geleden Etten-leur Noord-Brabant. Hondvriendelijk 4p.vakantiehuis, strand 50m.-Zeeland. Ideaal voor sportvissers, hondenliefhebbers, wandelaars en fietsers. Ook een da. 2 dagen geleden Baarland Zeeland. te koop rottweiler teef, 4 jaar oud met stamboom. Te koop rottweiler teef 4 jaar oud, met stamboom.
chihuahua Chihuahua Dogs chihuahua teefje te koop.
Watch Queue TV Queue. chihuahua teefje te koop, geboren 17 okt 2010, woefkesranch. Subscribe Subscribed Unsubscribe 235 235. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. chihuahua pups kopen. Chihuahua accessoires Chihuahua gezondheid Chihuahua kleding Chihuahua kopen Chihuahua voeding Chihuau pups Karakter van de Chihuahua Opvoeding van de Chihuahua Uiterlijk Chihuahua.
Vind chihuahua teefje in Honden Chihuahua's' en Gezelschapshonden op Marktplaats.nl.
mooi klein raszuiver chihuahua teefje. Te koop mooi klein raszuiver chihuahua teefje ik ben teefje nr 1 zwart met iets wit op kopje en bostje ze zijn op geboren 10 december 2017 en mag het nest verlaten ze is op tijd ontwormd en 2 prikjes gehad en gechipt en gezond verklaard door de dierenarts ze zijn half lang harig net de als vader en moeder.
Chihuahua pups te koop Startpagina Facebook.
Chihuahua teefje korthaar champagne, kleurtje klein blijvend heel speels en vrolijk zoek nieuw baasje en goude mandje houd, van knuffels en spelen. Chihuahua pups te koop. 16 november 2016 Dendermonde, Flemish Region. Chihuahua reutje korthaar een echt klein deugenietje maar zoooo lief.
Chihuahua Langhaar Pups In Unieke Kleurtjes Te koop.
chihuahua lovers is een kleine erkende particulier hobby kennel met reeds meer dan 15 jaar ervaring. wij fokken zeer selectief op gezondheid speciale kleuren karakter en schoonheid. af en toe hebben we pups beschikbaar van top afstamming in toffe kleurtjes. Langhaar chihuahua teefje en reutje te koop.
Chihuahua informatie deel 1 Nederlandse Chihuahua Club. Chihuahua informatie deel 1 Nederlandse Chihuahua Club.
Reu of teef? Ook zult u moeten bedenken of u een reutje mannetje of een teefje vrouwtje wilt aanschaffen. Vaak wordt beweerd dat teefjes liever zouden zijn dan reuen. Dit kan voor een aantal rassen misschien gelden, maar niet voor de Chihuahua. Beiden zijn even aanhankelijk en temperamentvol. Bij reutjes moet u er wel rekening mee moeten houden dat zij soms wel eens de neiging hebben om op ongewenste plaatsen van hun aanwezigheid blijk te geven.
chihuahua in Dieren Honden MarktPlaza.be.
Zeer lieve, mooie en sociale chihuahua pupjes te koop met stamboom. 3 maandjes oud, compleet ingeƫnt, ontwormd, gechipt. Met originele FCI. Chihuahua Pups langharig en kortharig Beschikbaar. chihuahua pups micro t.cup mini raszuiver! wij hebben pups langharig en kortharig en meerdere kleuren, eigen kweek, moeder. 4Prachtige Chihuahua pups beschikbaar. Wij zijn een hobbykennel met enkel Chihuahua's. Onze pups zijn gesocialiseerd bij het verlaten van het nestje. Ze worden netjes op tijd. 5 prachtige Chihuahua pups nu bijna 10 weekjes. Op dit moment hebben wij een nestje met Chihuahua pups. De pupjes eten en drinken al volledig zelfstandig en zijn natuurlijk nagekeken door. Portemonnee met witte strik en chihuahua button is gemaakt van 100% katoen garen Yarn met kwalitatieve sluiting van 8.5cm. het tasje is. Gezocht: Chihuahua teefje langhaar husky kleur.
Chihuahua honden Locanto dieren marktplaats Belgiƫ.
Ze zijn opgevoed in. Schattige Chihuahua Pup Teefje in Creme Chocolate luik. Wij hebben nog geweldige Creme Wit met Chocolate nose Chihuahua Pups, lekker speels en vrolijk. Op de Fotos te zien. 3 mooie shihuahua pups limburg. 3 mooie chihuahua pups Wy hebben een nestje van 4 geweldige chihuahua pups. 2 kerngezonde chihuahua pups. 2 prachtige kleine chihuahua reutjes 9 weken oud Zijn klaar om het ouderlijk huis. 3 mooie chihuahua teefjes te koop 2260 westerlo.
Chihuahuas Teef Marktplaats.nl.
Te koop mooi klein raszuiver chihuahua teefje ik ben teefje nr 1 zwart met iets wit op kopje en bostje ze zijn op geboren 10 december 2017 en mag het nest verlaten ze is op tijd ontwormd en 2 prikjes gehad en gechipt en gezond verklaard door de dierenarts ze zijn half lang harig net de als vader en moeder.
Chihuahuas Teef Chihuahua Marktplaats.nl.
mooi klein raszuiver chihuahua teefje. Te koop mooi klein raszuiver chihuahua teefje ik ben teefje nr 1 zwart met iets wit op kopje en bostje ze zijn op geboren 10 december 2017 en mag het nest verlaten ze is op tijd ontwormd en 2 prikjes gehad en gechipt en gezond verklaard door de dierenarts ze zijn half lang harig net de als vader en moeder.

Contacteer ons