Resultaten voor chihuahua adoptie

chihuahua adoptie
Vitus Ga op zoek naar een kat of hond en adopteer met de Matchmaker.
ADOPTIE HONDEN.
INGEVAL EEN DIER IN OPTIE VOOR ADOPTIE STAAT, KUN JE NOG ALTIJD EEN MAILTJE STUREN MET HET DIER DIE JIJ GRAAG. DAN HOUDEN WIJ JULLIE OP DE HOOGTE OF DE ADOPTIE IS DOORGEGAAN OF NIET EN KAN JE HET DIER NOG ALTIJD ADOPTEREN INDIEN DE CONTROLE NEGATIEF WAS OF DE ADOPTANTEN AFGEHAAKT HEBBEN.
chihuahua in Dieren Honden MarktPlaza.be.
Mooie Chihuahua pups hebben uitstekende stambomen en uitstekende temperament. Beide ouders eigendom en kan worden gezien. Drie Mooie Chihuahua pups. Uiterst klein, leuk, geregistreerd Chihuahua pups voor adoptie. Ze zijn thuis en zindelijk en ze is erg mooi met kinderen.
Animal Trust Asiel.
Na de adoptie komen wij binnen de 1 à 3 weken bij u thuis langs voor een gratis gedragstrainingssessie om zowel voor u als de hond de nieuwe start in goeie banen te leiden en de adoptie alle kans op slagen te geven.
Degrensstreek.be Onze asiel dieren zoeken een thuis!
Reden opname: Afgestaan omdat de reeds aanwezige hond, een Chihuahua, bang is van de jonge en actieve nieuwe huisgenoot. Meter en peter: Geen. Opname in het asiel op 18/04/2017. Reden opname: Afgestaan nadat de hond door haar baasje werd achtergelaten bij diens ex-partner na een relatiebreuk.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Chihuahua Honden 2dehands.be.
Mooi langharig chihuahua reutje beschikbaar Geboren 15/8 Gevacineerdontwormd, Gechipt europees paport. vandaag 1012: Ieper Zuidschote. Super lief klein chihuahua reutje. Lief huisje gezocht voor dit lieve, ras zuiver en langharig chihuahua reutje met een prachtige zwarte vacht. Heeft een Eu.

Contacteer ons